En midsommarfest som heter duga

Två dagar kvar till midsommar idag och jag är riktigt taggad på att dagarna ska gå till ända så att jag får börja fira. Sedan vi var 16, mitt kompisgäng, så har vi varje år anordnat midsommarfester. Första åren var vi små och försökte göra det så bra vi kunde. Vi fixade mat och anordnade lekar och dylikt. Med åren har det bara blivit större och större. Vi är nu 23 och det kommer att bli det största midsommarfirandet so far. Vi kommer att vara hos Johans föräldrars sommarhus och där har vi fixat med tält och värmare och hyrt bord så att vi kommer kunna vara ute även fast vädret inte vill. Vi blir över 80 pers som kommer. Det är kompisar, flickvänner, vissa föräldrar, kusiner, syskon, hela Karlskoga nästan. Och det roligaste av allt är att jag har gjort det roligaste, tillsammans med en byggfirma i Karlskoga som heter Nordic ProBygg AB. De har hjälpt mig att bygga en bar i plywood med inbyggt kylskåp, plats för öltunnor och liknande som kopplas direkt till kranen. Det fiffiga är att baren är så lätt så den kan bäras på ryggen av två personer om så är. När man hittat rätt plats för den så är det bara att fylla upp den med kylskåpen, tunnorna och förbereda för festen. Nordic ProBygg är ett företag som jag har tagit hjälp av när jag renoverade min lägenhet i Örebro, då hjälpte de mig att spackla, måla om och renovera badrummet. Så de är jätteduktiga och aktiva i Degerfors, Karlskoga och Örebro bland annat. Jag har även en gammal kompis som jobbar på deras byggfirma så jag hade ytterligare en anledning till att anlita just dem. Baren är fantastisk, jag har även bett dem bygga ihop lite andra saker, en prispall bland annat, inför lekarna som vi ska ha.