Jag har just börjat spela padel

Hej på er och god morgon, välkomna in till bloggen igen mina kära läsare. Jag hoppas verkligen att ni känner er utvilade nu och att ni på så sätt också känner att ni har tillräckligt med energi för allt det som ni behöver få gjort den här dagen. I det här inlägget är min tanke att jag ska berätta för er om en nyvunnen passion för min egen del, och det är en sport ni kanske inte har hört om tidigare – padel.

För att kunna genomföra denna sport valde jag att gå till Padel Tennis AB, och det är ett företag som säljer allt som man kan tänkas behöva för att spela padel. De har allt från padelskor, padelbollar och padelrack till padelkläder och andra padeltillbehör som skulle kunna vara bra att ha om man känner sig sugen på att spela lite padel. Det här är en sport som jag personligen är så glad över att jag har stött på, för jag tycker verkligen att det är så roligt. Till en början hade jag inte så mycket tillbehör till sporten, och även om det var roligt då med så skulle jag ljuga om jag sa att det inte blev så mycket roligare när jag hade köpt mig egna padelskor som jag kunde ha på mig. Jag är verkligen så glad över mina nya padelskor som jag köpte från Padel Tennis AB, och jag hoppas att ni som är intresserade av sporten kommer gå till det här företaget för att se om de har några padeltillbehör som ni skulle kunna använda när ni sportar.